VIDEO: Till Lindemann se na Den dětí brutálně vyznal k nenávisti k dětem

Vydáno: 01.06.2021 16:50 - Ondra Weisbauer

Extravagantní král zvrácených básníků Till Lindemann vydává v posledních měsících skladby jak na běžícím páse. Po klidné ruské písni se ovšem vrací k rodné němčině a zní masakrózně. Opět teče krev!
1. červen je ve většině Evropy, včetně České republiky znám jako Mezinárodní den dětí (Světový den dětí slaví některé země i 20. listopadu), takže si Till Lindemann opravdu nemohl vybrat příhodnější čas na vydání nového solo singlu "Ich Hasse Kinder" (překl. Nenávidím děti).




Videoklip natáčený v ruském prostředí zachycuje mladé pionýry, dětskou šikanu, krvácející oči Vladimira Iljiče Lenina, Tilla zvracejícího před moskevským Kremlem i brutálně oddělené končetiny - prostě chuťovka, u které je jediným překvapením absence vrchního režiséra klipů, Zorana Bihace. Podílel se na něm Serghey Grey. Ale dost keců okolo, koukněte se na to maso sami!


Lindemann zdobili titulku Fakkera 01/2020. Pořídili jsme exkluzivní rozhovor s režisérem jejich klipů Zoranem Bihacem, kde jsme se pobavili o Lindemann i Rammstein a také osobě Tilla Lindemanna. V čísle najdete i plakát Lindemann. Číslo si objednejte přes náš eshop.

Lindemann F!








Till Lindemann - Ich hasse Kinder



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení