Fiktivní deathmetalová kapela Dethklok se dočká vlastního filmu

Vydáno: 22.05.2021 14:50 - Ondra Weisbauer

Animák krvavý jak cover art Cannibal Corpse, s humorem černějším, než jsou plíce Miloše Zemana. Seriál "Metalocalypse" vyprávějící příběh fiktivní deathmetalové kapely Dethklok se dočká pokračování v podobě filmu.
Seroš plný krve, animovaného násilí a až extrémně přehnaných stereotypů metalové kultury čítá 61 dílů rozdělených do čtyř sérií seriálu vysílaných v letech 2006-2012. Seriál byl zakončen samostatným padesátiminutovým muzikálem "Metalocalypse: The Doomstar Requiem", na jehož otevřený konec má nový film navazovat. Hlavními tvůrci snímku je osvědčená dvojice Brendon Small a Tommy Blacha, kteří dabují všechny hlavní postavy a členy deathmetalistů Dethklok. Podaří se egoistickým metalistům zachránit chaotický svět před hrozící zkázou? Na odpověď si ještě počkáme, datum vydání je prozatím ve hvězdách.

Jestli Dethklok nebo seroš "Metalocalypse" neznáte, určitě si poslechněte ukázku jejich tvorby níže, ale předem vás varujeme, že přiložený videoklip obsahuje víc záblesků, než trip Ozzyho Osbourna, takže bacha.


Dethklok - Awaken

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení