Ex-přítelkyně Marilyna Mansona detailně popisuje týrání hudebníkem

Vydáno: 09.05.2021 15:05 - Ondra Weisbauer

Ashley Morgan Smithline, ex-přítelkyně Marilyna Mansona, popsala zneužívání, jichž se na ní měl hudebník dopustit, v titulním příběhu časopisu People Magazine. Rozhovor obsahuje znepokojivá obvinění proti Mansonovi i obrázky jizev, které jí údajně způsobil.
Smithline je jednou z celkem 15 žen, které obvinily Mansona ze sexuálního, psychického a fyzického zneužívání, přičemž patří mezi prvních pět, které se spolu s Evan Rachel Wood odhodlaly k obvinění v rozsáhlých prohlášeních vydaných na začátku tohoto roku.

Ve svém rozhovoru Ashley M. Smithline prohlašuje, že ji Marilyn Manson kousal, bičoval, řezal nožem a přinutil ji k uzavření paktu, kde jí pil krev z řezných ran a nutil ji pít tu jeho. Dále tvrdí, že ji mnohokrát svazoval a znásilňoval, zatímco spala. Dle poskytnutých zpráv a e-mailů Smithlinové, toto probíhalo v průběhu let 2010 až 2012.

"Když jsem se mu snažila vzdorovat, zavíral mě na hodiny do skleněné zvukotěsné bedny. Měla jsem pocit, že se mě snaží přinutit k sebevraždě a on mi stále opakoval: 'Nemůžeš znásilnit někoho, do koho jsi zamilovaný.' Teď vím, že nejsem žádná oběť - jsem přeživší. Chci, aby lidé věděli, co je ten člověk zač, a doufám, že už žádné další ženě znovu neublíží," prohlašuje Smithlinová.

Veškerá obvinění kontroverzní hudebník již víckrát popřel a na únorová prohlášení pěti žen reagoval na svém Instagramu tvrzením, že veškerý intimní život s partnerkami byl vždy o společné domluvě. "Má tvorba a život byly vždy magnetem pro kontroverzi, ale tato čerstvá tvrzení o mně jsou hrozivým zkreslením reality. Mé intimní vztahy byly vždy o vzájemné shodě s podobně smýšlejícími partnerkami. Nehledě na to jak - a proč - se teď někteří snaží zkreslovat minulost, je to tak," prohlásil hudebník na začátku února.


Ashley Morgan Smithline on Breaking Free from Marilyn Manson: "I Survived a Monster"

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení