„Zapomenuté“ album Slipknot vyjde. Někdy. Prý.

Vydáno: 28.04.2021 10:50 - Milan Říský

A je to tu zase. Tanečky kolem nevydané desky Look Out Your Window, kterou potají během natáčení All Hope Is Gone dal dohromady Corey Taylor, Shawn Crahan a Jim Root pokračují. Kdy vyjde? Někdy!
Možná je to jedna z věcí, kterou členové Slipknot vůbec neměli vypustit z úst a přiznávat její existenci dřív, než bude jasné, kdy ji opravdu pustí mezi lidi. Jedenáctka písní z roku 2008 je teď předmětem mnoha vyjádření, popírání i diskuzí.




"Nedělejte z toho něco, čím to není. To nejsou Slipknot. Třeba Joey Jordison o té desce nic nevěděl. Myslím, že v domě, kde jsme točili, byl jednou nebo dvakrát. Je to úplně jiný projekt," prohlásil nedávno Shawn. Písně jsou dle jeho vyjádření zmixované, zmasterované a připravené k vydaní. Ale bez finálního data. "Chceme s tím jít ven. Ale až to bude priorita. Neovlivňujte tím Slipknot. Naše priorita jsou Slipknot, Slipknot a zase jen Slipknot. Všechno ostatní, byť jsou to krásné věci, z toho vybočují," okomentoval spekulace.

Když byl upozorněn, že pandemie byla optimální chvílí pro vydání, odvětil: "Nikdy jsme neměli určené předběžné datum vydání. Spekulujeme. Prostě to někdy nějak vydáme. Corey si chtěl vydat sólovku. Na ůLook Out Your Window" máme celý život, ale třeba měl zrovna v té chvíli v hlavě svůj projekt a já mu nebudu diktovat, co kdy má dělat. Takže jsme mnohokrát během pandemie uvažovali o různých datech, aby se desce dostalo dostatečné marketingové podpory. Ale pamatujte, máme na to celý život. Nesmí to nikoho negativně ovlivňovat. Je to jako dítě, přemýšlíte o něm, jen když víte, že můžete být dobrým otcem a matkou."


Slipknot jsme měli na titulce ve Fakkerovi 12/18. Kromě toho je v časáku i plakát kapely. Seženete v našem v eshopu.

Slipknot F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení