Letošní ročník odpískal i Rock for People

Vydáno: 12.04.2021 15:35 - Petr Adámek

Do smutného seznamu festivalů, které oficiálně odpískaly ročník 2021 se přidal i Rock for People. Na léto se chystá alespoň menší a komornější akce s ohledem na platná protipandemická opatření.
"Milé fanynky, milí fanoušci Rock for People, s těžkým srdcem oznamujeme, že se vyprodaný ročník 2020/2021 vzhledem k probíhající pandemii v plánované podobě neuskuteční. Program přesouváme na 16. - 18. června 2022. Zakoupené vstupenky nadále zůstávají v platnosti na příští rok, postupně budou také oznamováni znovupotvrzení interpreti," oznámili pořadatelé na sociálních sítítch. Letošní ročník, resp. přesunutý loňský ročník měl nabídnout jména jako Green Day, Fall Out Boy, The 1975, Skillet, Weezer, Sum 41, Black Veil Brides, Motionless In White, The Pretty Reckles, P.O.D. nebo Machine Gun Kellyho.

Organizátoři slibují alespoň malou náhradu. "Jakmile to bude možné a budou ujasněny podmínky pořádání letních akcí, zorganizujeme hudební setkání v areálu."




"Samozřejmě mě štve, že po 25 letech máme už od ledna vyprodaný festival, což se, myslím, ještě žádnému open-airu v takovém předstihu nepovedlo, a když jsem viděl, že se neuskuteční, tak bych nejradši do něčeho kopnul. Ale kde si mám stěžovat, když jsou na tom všichni stejně? V pytli jsme všichni od umělců, přes osvětlovače, lidi od cateringových firem..." líčil vloni v létě v rozhovoru pro tištěný Fakker hlavní organizátor Michal Thomes.

Držíme palce, aby další promarněný ročník pořadatelé ustáli.


Rock for People 2019 - Official Aftermovie





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení