Rob Zombie: Jak jsem se stal veganem

Vydáno: 15.02.2021 10:10 - Ondra Weisbauer

Dnes už je všeobecně známým faktem, že Rob Zombie, hudebník a režisér těch nejzvrácenějších krváků, je většinu života vegetarián a přešel i na veganství. Začalo to nějak takhle...
"S vegetariánstvím jsem začal někdy na střední. Nikdy jsem maso nějak nemusel. Ať už to byly vepřové kotlety, nebo cokoli na ten způsob, prostě mi to nechutnalo. Od chvíle, co se narodíme, nám vymývají mozky, že krávy a prasata jsou vlastně šťastná, že nám můžou posloužit k zasycení žaludku. Znáte to...  'Jó McDonald farmu měl...' A pak jsem viděl reálné záběry, jak brutální a nechutné jsou velkochovy a celý proces, než se vám maso dostane na talíř. Tehdy jsem si řekl: 'Dost, s masem končím.' Ještě před devíti lety jsem si sem tam dával smetanu do kávy, nebo vajíčka k snídani, ale od té doby jsem stoprocentní vegan," vzpomíná hudebník na svou cestu bez živočišných produktů.




Na otázku, co tedy vlastně jí, odpověděl krátce: "Každý den snídáme s manželkou to samé - ovesné vločky, toasty, ovoce a já si dávám kafe. Nikdy se to neomrzí. Oběd je pestřejší, většinou z různých těstovin, luštěnin a vlastní zeleniny. Lidé se brání salátům, protože jsou všude podávány jako ledový salát s rajčetem. Když máte kvalitní zeleninu, která je dobře připravená, může být i salát delikatesa. My máme velkou zahradu a když si dáte něco vlastního, je to něco úplně jiného, než jídlo z obchodů."

Nezapomeňte, že očekávané album "The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser" spatří světlo světa za necelý měsíc, už 12. března. Bude to maso!



ROB ZOMBIE - The Triumph of King Freak (A Crypt of Preservation and Superstition)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení