Nová hudba Bring Me the Horizon je na cestě

Vydáno: 04.02.2021 17:00 - Dominik Šidlo

Jak upozornil Oli Sykes, na nové "horajzny" nebudeme muset čekat dlouho. Už teď kapela pracuje na dalších třech počinech.

Survival Horror je první ze série Post Human, kterou Bring Me The Horizon vypustili. Na svém Instagramu rovněž Oli napověděl, co máme očekávat od dalšího materiálu. Banda z Sheffieldu prý bude pracovat paralelně na různých nahrávkách, které budou součástí zmíněné čtyřdílné série. "Je taky docela možné, že zveřejníme ukázku v podobě písně z každé desky ještě před tím, než vypustíme jednu celou placku."


"Songy zveřejníme tak rychle, jak budeme umět. Nebudete muset zadržovat dech moc dlouho. Pokud se bavíme o aktuální nahrávce, chtěl bych počkat, než se letos dostaneme k tour. Chtěli bychom toho totiž hodně zahrát ze Survival Horror dřiv, než nový materiál vydáme.

Oliver také dodal, že příští kapitola kapely budou znatelně emotivnější než aktualita. "SH bylo spíš volání do zbraně, které ale nemuselo na nic odpovídat. Šlo o sjednocení lidí, kteří cítili úzkost, vztek nebo paranoiu. Druhá věc by se měla snažit odpovědět na konkrétní otázky 'Co dělat, abychom se cítili dobře? Co dělat, aby se věci srovnaly?'"

 


 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Oli Sykes (@olobersykes)




Bring Me The Horizon - Obey with YUNGBLUD (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení