AUDIO: Poslechněte si stará dema Jonathana Davise z období před Korn

Vydáno: 26.12.2020 10:20 - Mates Krč

Než se Jonathan Davis spojil s kluky z Korn, prostřídal hned několik jiných hudebních projektů. Tím prvním byl Buck Naked. A staré nahrávky pojednávají o těžkých školních letech talentovaného zpěváka.
Období střední školy bylo pro zpěváka Korn těžkou životní zkouškou. Bylo totiž plné urážek, zesměšňování, kopanců a ran. Mlady Jonathan se totiž od dalších studentů lišil. "Poslouchal jsem Duran Duran, používal make-up a nosil dlouhá trika. Vždycky mi nějak nakopali prdel a nazývali mě teploušem. Nebyl jsem gay, ale tak mi to popletlo hlavu, že jsem si myslel, že možná jsem, jen o tom nevím."




Davis se ale odmítl podřídit názoru většiny a dál si razil svou cestu. Své problémy začal vkládat do hudby. Se skupinkou kamarádů založil kapelu Buck Naked. S utíkajícími roky veškeré nahrávky skupiny sice zmizely z internetu, teď je ale nějaký kutil opět vyšťoural. Dvě nalezené skladby přibližují Jonathanovo psychické rozpoložení v době jeho školních let.

S koncem školní docházky se uskupení rozpadlo a každý z členů se vydal jinou cestou. Zpěvák prostřídal několik hudebních uskupení, až nakonec definitivně zakotvil v Korn. S texty o šikaně ale nebyl konec. Důkazem mohou být například kousky "Faget" nebo "Clown".



Jonathan Davis What Have I Done High School Pre-KoRn Demo


Jonathan Davis Buck Naked Come With Me Pr-Korn Demo








DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení