VIDEO: Deftones našli balanc balanc balanc

Vydáno: 18.09.2020 08:18 - Petr Adámek

Už 25. září se dočkáme nové, v pořadí deváté studiovky Deftones pojmenované Ohms. Týden před vydáním je venku druhá ochutnávka.
Po zveřejněné titulní skladbě "Ohms", která byla přijata lehce rozporuplně, není nyní nejmenších pochyb o tom, že parta ze Sacramenta je (stále) ve skvělé formě. Singlová novinka "Genesis", která bude celé album otevírat, je přesně tím koktejlem signifikantních valivých riffů, snové atmosféry a nepředvídatelných emocionálních výbuchů China Morena, jak to máme u Deftones rádi.

Co dalšího o albu zatím víme? Ohms bude obsahovat deset skladeb a v písni "Pompeji" uslyšíme řvoucí racky. Desku produkoval starý známý Terry Date, s nímž Deftones makali na svých prvních čtyřech albech, a který má v producentském CV položky jako Slipknot, Bring Me the Horizon, Limp Bizkit nebo Slayer. Přes nejistotu s termínem vydání si kapela pochvalovala (oproti předchozí, čtyři roky staré Gore) kreativní proces a soudě i podle textu čerstvého singlu je u nich momentálně vše v naprostém pořádku.


I finally achieve
Balance, balance, balance...
Approaching a 
Rebirth, rebirth, rebirth...




Deftones - Genesis (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení