VIDEO: Prachy (ne)smrdí, hlásí domácí Deaf Heart

Vydáno: 21.08.2020 11:35 - Tisková zpráva a Petr Adámek

Čerstvá domácí kytarovka Deaf Heart kuje železo, dokud je žhavé. Po loňském singlu "Blood" letošním "Poison" je venku kousek "Smells Like $" s netradičně pojatým klipem.
Vertikální pojetí kompozice obrazu videoklipu není v České republice příliš obvyklá technika, dnešní doba sociálních sítí si ji však žádá. "Nápad na videoklip přišel spontánně. Song je takovej pochodující a tak to přímo vybízelo natočit ho někde syrově na ulici. No a nejbizarnější ulice je Koněvka u nás na Žižkově, kde každý den procházíme a zažili jsme tu už hodně zvláštních situací. Zaujala nás myšlenka vertikálního videa, hned jsme se shodli na tom, že to bude cool. Nejspíš jsme první kapelou v ČR, která má vertikální videoklip," říká kytarista a spoluzakladatel Deaf Heart Michael Vácha, který zároveň stojí za scénářem videa.


"'Smells Like $' vznikl asi během 20 minut po propařenym víkendu, kdy jsme měli jen tvořit. Je o tom, jak nás už nebaví věčně řešit prachy. Nakonec je to ale jeden z našich nejoblíbenějších songů," komentuje frontman Thomas.

Momentálně skupina pracuje na nové tvorbě a do konce roku se chystá vydat debutové album.
 

DEAF HEART - Smells Like Cash (official video)


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení