Ex-manželka Talinda vzpomíná na Chestera Benningtona

Vydáno: 20.07.2020 21:45 - Petr Adámek

Pro většinu z nás byl Chester Bennington zejména frontmanem ikonických Linkin Park, případně příležitostným zpěvákem Dead By Sunrise či Stone Temple Pilots. Pro jeho bývalou manželku Talindu znamenal mnohem víc. "Chester tím byl nejlepším otcem, přítelem i manželem," svěřila se magazínu Kerrang.
"Vždy mi opakoval, jak moc mě miluje a oceňuje," prozradila Talinda Kerrangu v roce 2018, rok od Chesterovy smrti. "Byl pro mě moc speciální, protože byl mojí spřízněnou duší. Znali jsme se navzájem tak dobře, že jsme mohli komunikovat naprosto beze slov. Chester byl milujícím otcem našich dětí a nejromantičtějším a nejmilejším manželem, o kterém by jakákoliv žena mohla snít. Byl opravdu pozorný - každý den mi říkal, jak jsem krásná, a to i ve chvílích, kdy jsem byla tlustá v těhotenství. Milovala jsem ho od první chvíle, kdy jsem se na něj podívala," vzpomíná Talinda, jíž s muzikantem pojilo dvanáct let trvající manželství a tři děti.


"Vždy na něj budu vzpomínat nejprve jako na svého manžela, nejlepšího přítele a otce svých dětí. Vím, že pro zbytek světa bude nejdůležitějším odkazem jeho hudba. Možná jednou, až budu schopná poslouchat jeho muziku bez hlubokého zármutku, ji dokážu ocenit také," prohlásila před dvěma lety Talinda, jež se letos znovu provdala.


Velký materiál o Linkin Park včetně dvou plakátů najdete v červencovém čísle Fakkera. V prodeji od 31.7.

Linkin Park posters 2020

Linkin Park posters 2020




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení