VIDEO: GWAR surově zmasakrovali kytaristu My Chemical Romance

Vydáno: 01.05.2020 10:15 - Mates Krč

Zatímco se My Chemical Romance probírali z dlouhého spánku, Frank Iero stihl natočit ještě jednu sólovou desku. V nejčerstvějším klipu to s ním ale nedopadlo zrovna vesele...
Na scéně se totiž objevily příšery z uskupení GWAR, které se svým klasickým způsobem přihlásily o pozornost. Překvapené členy do posledního pozabíjeli, na závěr si smlsli i na samotném Frankovi. Nebyl to ale jediný výlev maskovaných stvůr z poslední. Kytarista Pustulus Maximus se začátkem dubna objevil na CNN a přihlásil se ze své pevnosti, která ho chrání před pandemií. Varoval, že se zlo brzy probudí a kapela asi přijde s novým albem.

To Frank bude muset dát jeho kolegům z doprovodné kapely The Future Violents dovolenou, protože svět potěšil reunion My Chemical Romance, který se ale vinou koronaviru lehce přibrzdil. Kytarista MCR se tak přihlásil s novým klipem k singlu "Medicine Square Garden" z loňské placky Barriers.


My Chemical Romance patří titulka květnového čísla. Uvnitř najdete šestistránkový článek, ultimátní quiz (nejen) pro fanoušky a taky palkát kapely. Časák seženete v kamenných prodejnách (najděte si tu nejbližší podle svého PSČ nebo města) anebo přes náš eshop.

Fakker 05/2020


Frank Iero And The Future Violents - Medicine Square Garden (Official Music Video)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení