Corey Taylor mluví o tom, jak bude vypadat návrat na pódia

Vydáno: 30.04.2020 10:00 - Dominik Tománek

Dnešní dny nejsou pro kapely vůbec jednoduché. Své o tom ví i Corey Taylor ze Slipknot, který v rozhovoru pro Rock Feed prozradil, co si myslí o možném návratu na pódia.
Hned na začátku Corey fanoušky ubezpečil, že se v koncertní šnůře vrátí tam, kde přestali. Minulý rok totiž Slipknot vydali desku "We Are Not Your Kind" a než stihli dojet celou tour, tak jim pandemie překazila plány, nemluvě o zrušeném Knotfestu v Japonsku.


Případný návrat na stage Corey okomentoval: "To záleží na tom, jak bude probíhat rozvolňování. Například kasina v Las Vegas jsou částečně otevřený, v podstatě udělali takové malé testovací otevření před tím velkým. Lidi tam teď chodí, ale není to narvaný k prasknutí. Je to vlastně takový pozorování toho, co lidi budou chtít dělat."

V rozhovoru promluvil i o tom, že návrat k plným stadionům ještě chvíli potrvá. "Myslím, že hudební průmysl na tom bude podobně. Nejdřív lehký rozvolňování, kterým se otestuje, jestli už je na to svět připravenej. Nejspíš to budou nějaký menší prostory, protože se lidi budou bát. Nebo možná budou koncerty venku, protože tam fanoušci nebudou tak stísněný. Prostě tady bude nějakou dobu paranoia a to i ve chvíli, kdy bude existovat lék."


V rozhovoru se svěřil s tím, že už nějaký čas uvažuje o nostalgickém koncertu: "Už pár let mluvíme o tom, že uděláme takovej throwback koncert v původních kostýmech a tak. Je to těžký, museli bychom to udělat bezpečnou cestou. Ne jenom z pohledu coronaviru, bylo by to prostě šílenství jako dřív. Ale uvidíme, bylo by to fakt šílený!" Držíme palce!


O všem důležitém kolem posledního alba Slipknot jsme psali na čtyřech stránkách v zářijovém Fakkerovi. Seženete ho v našem eshopu.

Slipknot F!




Slipknot - Solway Firth [OFFICIAL VIDEO]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení