Festival Download proběhne. Na internetu...

Vydáno: 26.04.2020 09:30 - Dominik Tománek

Situace s koncerty a festivaly je čím dál smutnější. Akcí se ruší stále víc a nikdo neví, kdy tenhle marast skončí. Ale nezoufejme, 12.-14.června totiž proběhne festival Download alespoň v online verzi.
V zahraničí dostal stopku třeba Wacken nebo Rock am Ring, u nás to schytal mimořádně nabitý ročník Rock for People. Pořadatelé britského Downloadu proto zkoušejí něco unikátního. Celý festival bude streamovaný na všech důležitých sociálních sítích. Hudbu, zajímavé rozhovory a exkluzivní materiály si tedy budete moct vychutnat na YouTube, Facebooku, Instagramu a Twitteru. Ostatně jak sami pořadatelé uvedli ve svém oznámení: "Napněte stany, vztyčte vlajky, zvedněte paroháče a připravte se na moshpit (samozřejmě v bezpečné vzdálenosti!)."


Původně na měli na festivalu vystoupit bandy jako Iron Maiden, Deftones, System Of A Down nebo třeba Frank Carter & The Rattlesnakes. Na info ohledně případných vstupenek a nový line-up si budeme muset ještě chvíli počkat. Nicméně dobrou zprávou je, že pořadatelé již ohlásili datum příštího Downloadu, konat se bude 4.-6. června 2021.
 

Download 2016 aftermovie



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení