VIDEO: The Ghost Inside se vracejí do hry jako vítězové

Vydáno: 24.04.2020 08:10 - Dominik Tománek

The Ghost Inside jsou zpět se vším, co k tomu patří. Začátkem června vyjde nová deska a už teď je venku první pecka "Aftermath". Rozhodně se máme na co těšit.
Už je to skoro pět let, co kapela přežila hodně ošklivou nehodu, kdy se jejich tourbus srazil s kamionem. Bubeník přišel o nohu, kytaristovi lékaři amputovali část prstů. Kapela se ale nevzdala a jede dál! Release eponymního alba je v plánu 5. června.


Singl "Aftermath" doprovází i video, na jeho začátku můžeme vidět záběry nehody z televizních zpráv. Následně na scénu nastoupí zpěvák Jonathan Vigil, za nímž se rozkládá prostředí, které připomíná místo srážky. Mrazivou scenérii prokládá záznam jejich koncertu a videa z rehabilitace. Je tedy zřejmé, že nový materiál se ponese v duchu vyrovnávání se se sebou.

Už na začátku minulého roku The Ghost Inside dokazovali, že to rozhodně nechtějí vzdát. Jejich sociální sítě byly plné videí, jak kapela zkouší a nahrává. Kromě toho v LA odehráli jeden koncert. Podpora fanoušků byla tak velká, že se lístky vyprodaly během pár minut.


Velkou story o The Ghost Inside naleznete ve Fakkerovi 09/2019. Časák seženete v našem eshopu.


The Ghost Inside
 

The Ghost Inside - "Aftermath"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení