Rock for People se ruší. Ponechte si vstupenky, žádají pořadatelé

Vydáno: 23.04.2020 09:30 - Tisková zpráva

Letošní ročník Rock for People, který už v lednu ohlásil vyprodání, se kvůli bezpečnostním opatřením souvisejícím s pandemií koronaviru nebude moci uskutečnit. Oficiálně to oznámili pořadatelé a současně oznámili, že hledají náhradní termín pro rok 2021.
V tiskové zprávě a na sociálních sítítch se o situaci obsáhle rozepsal ředitel festivalu Michal Thomes. "Nepíše se mi to vůbec lehce, ale letos se Rock for People v plánovaném termínu neuskuteční. Dlouho jsme věřili, že se pandemie přežene, a společně pak oslavíme její překonání ve festivalovém areálu. Opatření, která jsou v boji proti koronaviru aplikována, nám bohužel neumožňují realizovat festival v rozsahu a kvalitě tak, jak jsme si ho představovali a více než rok připravovali."



Thomes mimo jiné vyzval fanoušky, aby si ponechali vstupenky na příští ročník s tím, že celá crew už nyní napíná veškeré síly k realizaci letošního ročníku v náhradním termínu v roce 2021. "S agenty a managementy interpretů jednáme o změně termínu, snažíme se o zachování stávajícího lineupu. Vaše vstupenky zůstávají v platnosti na nové datum."


Rock for People 2019 - Official Aftermovie
 

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení