PREMIÉRA: We Are the Motion v měkčí, čistší a dospělejší podobě

Vydáno: 15.03.2020 18:25 - Petr Adámek

V nepříznivých dobách současného koncertního ticha hází moravská pětice We Are The Motion do placu čerstvý videoklip "Closure". Mrknout na něj můžete v exkluzivní premiéře na webu Fakkera.
"Tenhle text jsem nenapsal najednou, ale v rozmezí jednoho až dvou roků zpět. Vždycky píšu o tom, čím si zrovna procházím, a tehdy jsem na tom nebyl úplně nejlíp. Když jsem pak ten text dal dohromady, přišlo mi to jako super uzavření jedný debilní kapitoly svýho života. Od toho se taky odvíjí název songu," vysvětluje autor textu Zbyňa. Song jako takový podle kapely vybočuje z jejich dosavadní tvorby - je měkčí, čistší a dospělejší.

Videoklip natáčeli We Are The Motion v nepoužívaném skladu ve čtvrtým patře areálu jedné firmy. Za víkend prý našlapali zhruba 100 pater. "Byly tam tři stupně nad nulou. Jedno z mála topení, co jsme měli k dispozici, nefungovalo a skoro všichni jsme z toho onemocněli. Náš dvorní kameraman, bedňák a komik Martin Jarka (Nazdy) je nemocnej dodnes... Zdravíme a myslíme na tebe," dodává v nadsázce kytarista Dan.


Posledním zářezem We Are the Motion je album Nameless z roku 2016. Jaké jsou jejich další plány? "My jsme celkem slušný slibotechny, ale s čistým svědomím můžeme říct, že se teprve rozjíždíme. Co nevidět si to zopakujeme, protože máme víc věcí, který už jsou skoro ve finále, a chceme je ukázat světu. Teď nějakej koncert asi jen tak nebude, ale potom vás tam chceme vidět! Určitě nás sledujte na instagramu nebo facebooku," hlásí kapela.

A co kluci říkají na momentální ochromení klubové hudby? "V blízké budoucnosti toho moc naplánovanýho nemáme, ale třeba 21. března jsme si měli zahrát na olomoucký akci ROCKSTARS IN TOWN, kterou pořádá Sigi ze Sunset trail. Fakt jsme se tam těšili a makali, aby to za něco stálo, ale nedá se nic dělat. Zbyňa to jakožto pravidelnej návštěvník pražskejch koncertů nese docela těžce, protože jen teď do konce března mu vypadlo tak pět akcí, kam měl jít. Omezení však všichni chápeme. Je to sice celý mediálně přehrocený, ale určitě není dobrý to brát na lehkou váhu, protože stát se může cokoliv a zdraví máme jenom jedno. Takže nepanikařit, ale zároveň nepodcenit!


We Are The Motion - Closure

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení