AUDIO: Titánští Testament představují nové hudební dítko

Vydáno: 14.03.2020 08:10 - Jakub Kvizda

Legendární thrasheři v čele s nezaměnitelným indiánem Chuckem Billym sice dnes již nevypouštějí jednu full-length mlátičku za druhou jako zamlada, ale když už, tak to stojí sakra za to. A soudě podle singlu "Children of the Next Level" bude i na novém albu o zábavu postaráno.
Tradičně monumentální cover art je to první, co na Titans of Creation, jak se novinka zove, zaujme. Pro zájemce odkazuji na oficiální web kapely, kde je obal ve velkém rozšíření a žádný detail tedy neunikne. Nejen oko příznivce je ale ukojeno. Prozatímní dvě ukázky (tou druhou je old schoolově nazvaná "Night of the Witch") lahodí také ušní soustavě a přitakávají tvrzení, že Testamenti zrají jak víno. Strukturované kompozice plné technické preciznosti a obhroublého Billyho vokálu budou plnou měrou přítomné i tentokrát.

Album vychází na začátku dubna a muzikanti se následně vydávají na tradiční kolečko kolem světa. Po domácí šňůře se jich dočkáme také v Evropě (pokud to tedy aktuální situace kolem koronaviru dovolí) s rovnou dvěma letními zastávkami v naší kotlině. 9. července je přivítá vizovický areál a Masters of Rock a hned o den později se přesunou jen o pár kilometrů na západ do Masters of Rock Café ve Zlíně.


TESTAMENT - Children Of The Next Level (OFFICIAL VISUALIZER)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení