VIDEO: Zmar, bolest a deprese. Tak zní nová deska The Amity Affliction

Vydáno: 24.02.2020 13:30 - Kamila Ungerová

Australští The Amity Affliction v pátek 21. února vykopli své vůbec nejtvrdší studiové album Everyone Loves You... Once You Leave Them, k němuž ve stejný den připojili videoklip "Forever".
Zpěvák Joel Birch svou formaci The Amity Affliction již před mnoha lety pojal za terapeutický nástroj v boji s duševním onemocněním. Skrze texty dává průchod bolesti, zoufalství a pocitům totálního zmaru. Ze zbrusu nové desky Every Loves You... Once You Leave Them budiž příkladem skladba "Forever".

"Pojednává o vnitřním boji. O vnitřním monologu v nejhorším stádiu depresivní epizody. Na jedné straně jsem obklopený láskou a podporou, na té druhé sebevražednými myšlenkami a zápasím s tím, co by následovalo, kdybych jim podlehl. Když byli mému synovi tři roky, slíbil jsem si, že to dotáhnu do jeho osmnáctých narozenin a mám v plánu to dodržet. Boj s bipolární poruchou druhého typu je celoživotní, ale doufám, že do té doby přijdu na to, jak se s ní vypořádat," vysvětuje Jeol Birch pozadí skladby "Forever".

The Amity Affliction v únoru odpálili evropské turné, v rámci nějž po loňskému setu na festivalu Rock for People sice Českou republiku vynechají, ale zkraje března se představí v sousedním Německu. Konkrétně mají naplánované zastávky v Berlíně, Hamburku a Lipsku. 
 
Recenzi desky Everyone Loves You... Once You Leave Them najdete v březnovém Fakkerovi. 


The Amity Affliction - Forever (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení