Drahé lístky na Rage Against The Machine? Kapela má vysvětlení

Vydáno: 20.02.2020 12:50 - Mates Krč

Po dlouholeté pauze se legendární sestava Rage Against The Machine vrací na koncertní pódia a svou show doveze 8. září i do Prahy. Řada fanoušků v zahraničí je ale rozezlena cenou lístků. V čem je problém?
RATM se totiž rozhodli zakročit proti překupníkům a omezit jim šanci na výdělek. Situaci musel kvůli značnému pobouření objasnit kytarista Tom Morello. Obvyklá cena vstupenky na vystoupení kapely z Los Angeles je 125 dolarů. Ty ale na prodejních platformách dlouho nevydržely, což skupina předpokládala. Aby ale nedala vydělat všem těm vypočítavým hajzlům, nechala si na závěr 10% lístků na každý koncert. "Jejich cena je vysoká, přesto stále nižší, než jakou nabízejí překupníci. Z těchto drahých ticketů nám zůstane hodnota klasické vstupenky a zbývající peníze půjdou na charitu," tvrdí kytarista. Rage Against The Machine poté zvolí organizace ve všem zemích, které navštíví.

A co vy, sehnali jste lístek na letošní nezapomenutelnou show? Akce proběhne v pražské O2 areně 8. září. Jako support přijedou Run The Jewels.

Rage Against The Machine - Killing In the Name





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení