FAKKER BLOG (Depression Island): Nejlepší koncert? Festival Hubertka

Vydáno: 27.02.2020 08:20 - Redakce

Poslední únorový víkend vyrazí domácí Anthems, Depression Island a Crippled Fingers na SkullCrusher Tour. Budou se drtit hlavy? To se ještě uvidí, ale ještě před vypuknutím téhle akce jsme dali všem kapelám prostor, aby se podělily o své koncertní zážitky. Pokračují Petr a Martin z Depression Island...
Když bychom měli jmenovat alespoň jeden pro nás zásadní koncert, určitě musíme zmínit akci Hubertka Open Air 2019 v Okrouhličce u Havlíčkova Brodu. Ta měla prostě všechno. Poprvé jsme si zkusili větší festival s velkým pódiem, super zvukem a zázemím pro kapely. Ochota pořadatelů počínaje cateringem, přes stage managera a zvukařem konče byla prostě skvělá. Přijeli jsme už den před naším hraním obytňákem, takže proběhla kvalitní warmup party, která byla plná příhod a historek, které tady asi ani nejdou (raději) popsat. O to víc ceníme a popravdě moc nechápeme, že i když jsme hráli druhý den už asi ve dvě odpoledne, tak lidi byli crazy. Pařili a podporovali nás, co to šlo. Koncert jsme si fakt užili a vstřebali poznatky z velké stage. Moc děkujeme Štěpánovi za příležitost, je to akce, na kterou dodnes vzpomínáme!

autor: Petr a Martin - Depression Island


 

SkullCrusher TOUR 2020



Další, tentokrát peprnější koncertní historky od všech tří kapel najdeš v aktuálním, únorovém Fakkerovi. K sehnání v kamenných shopech (nejbližší krám ve svém městě najdeš tady) anebo přes náš eshop.

SkullCrusher TOUR 2020



DEPRESSION ISLAND - LAST GOODBYE ( OFFICIAL MUSIC VIDEO )



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení