VIDEO: Nová formace Bonded zhudebňuje boj za svobodu slova a vyznání

Vydáno: 28.11.2019 09:34 - Kamila Ungerová

Na jaře letošního roku obletěla metalovým světem zpráva, že hned dva členové Sodom, kteří byli nevybíravým způsobem z formace vyhozeni, rozjíždějí nový hudební projekt.
Konkrétně se jednalo o zakládajícího člena a kytaristu thrash metalových Sodom Bernda "Bernemanna" Kostea a bubeníka Markuse "Makka" Freiwalda, které v lednu 2018 baskytarista Thomas "Angelripper" Such vyhodil prostřednictvím WhatsApp.

O několik týdnů později se k nevybíravému vyhazovu vyjádřili i Bernd s Markusem, podle nichž před nimi Tom zabouchl dveře, aniž by si poslechl nový materiál, na němž společně kvůli nadcházející studiové desce pracovali. 

Tvrdý kopanec ale bývalé členy Sodom namotivoval k ještě větší dřině, která zkraje letošního roku vyústila v založení kapely Bonded, v níž působí také bývalý člen Suicidal Angels Chris Tsitsis a zpěvák Ingo Bajonczak z Assassin. 

Nyní tahle velmi řížná čtveřice hrdě oznamuje vydání debutového alba "Rest in Violence", které za pomoci Century Media Records představí již 17. ledna 2020. A jako první z něj vytahuje proti náboženské nesnášenlivosti namířený song "Je Suis Charlie". 

 

Bonded - Je Suis Charlie (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení