AUDIO: The Amity Affliction překvapivě přitvrdili

Vydáno: 15.09.2019 15:20 - Jakub Kvizda

Australští emo metalcoristé The Amity Affliction si za poslední roky vyslechli kupu negativních reakcí na svůj nový, popíkem nasáklý sound. Hned první vteřiny nové skladby "All My Friends Are Dead" jsou tak slušnou ranou na solar.
Ještě sice nevypustili plnohodnotný videoklip a vizuál k singlu sestává pouze z krvavého nápisu jeho názvu, alespoň tak ale naplno vystupuje do popředí samotná hudba. A ta má tentokrát fakt koule! Nově příchozí bubeník Joe Longobardi se uvádí parádním blastbeatem a je otázkou, na kolik za přitvrzením stojí právě on. Buď jak buď, novinka v každém případě zní tak čerstvě jako už dlouho ne. Nespokojeným fans teď určitě sklapla čelist.

O novém albu sice zatím ještě nepadlo ani slovo, evropské turné společně s Beartooth, které vypukne v únoru příštího roku, však může o možném termínu vydání nástupce loňského Misery leccos napovědět. Česká zastávka na programu není (alespoň zatím), pokud ale All My Friends Are Dead předjímá nový směr kapely, vyplatí se za nimi vydat i do některé ze sousedních zemí.


The Amity Affliction "All My Friends Are Dead"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení