Alice Cooper přiveze svoji hororovou show na Slovensko v sedmi kamionech

Vydáno: 13.09.2019 13:00 - Tisková zpráva

Legendární Alice Cooper přiveze 15. září září do bratislavské Incheba Expo arény svoji pověstnou hororovou show. Jen samotná produkce představuje sedm plně naložených kamionů. Další čtyři náklaďáky se postarají o pódium a ostatní technické zabezpečení. Bude to velký!
Organizátoři musejí pro potřeby umělce zajistit i dvanáct šaten či vlastní kuchyň. Zajímavostí je, že Alice Cooper odmítl k dopravě využít luxusní limuzínu a po městě se chce vozit v obyčejné dodávce. Večer to už bude jiný příběh. Slovenští fanoušci se mohou těšit na hity jako "Poison", "School 's out", "Hey Stupid", "I'm Eighteen" či "Love's a Loaded Gun". To vše umocněno nezapomenutelným vizuálním divadlem.

Alice Cooper (vlastním jménem Vincent Damon Furnier) patří k legendám rockové hudby. Hrdý člen rock'n'rollové síně slávy je na scéně přes 50 let a patří mezi nejvlivnější osobnosti. Živá vystoupení ikonického hudebníka jsou proslulá speciálními efekty, divadelními scénami a strašidelnými výjevy.

Jako support vystoupí američtí hard-rockeři Black Stone Cherry. Vstupenky od 45 EUR jsou stále k dispozici exkluzivně v síti Lístocheck.

 
Alice Cooper - Poison (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení