Zázraky se dějí! Navrátilci The Ghost Inside přivalí do Evropy

Vydáno: 03.09.2019 09:00 - Dominik Šidlo

Příběh znovuzrození metalcorových The Ghost Inside pokračuje. Po úspěšném jednorázovém návratu na stage po autobusové nehodě, kdy kapela skoro přišla o život, přijedou pánové pozdravit i do Evropy.
Comebacková show The Ghost Inside v domácím Los Angeles se nejen podle videí, ale i vyjádření očitých svědků stala událostí desetiletí. Pro ty, co brečeli, že fuckoff smrti se koná jen za mořem, máme skvělou zprávu. Pánové se zúčastní příštího ročníku Full Force festivalu v Německu, který se uskuteční v termínu 26.-28. června..

Snad nikdo nemá tak tvrdý kořínek jako tahle parta. I přes tělesné postihy a trauma se sebrali a vrátili svou kapelu na pódium a ještě plánují cestu za moře. Pozor, vystoupení na FFF je jediným koncertem, který TGI do budoucna plánují a to nejen po Evropě, ale (prozatím) po celém světě. Byl by hřích nejít chlapce podpořit, když si prošli smrtí. Narozdíl od ostatních si ji ale oni namazali na chleba a v metalcoru hrdě pokračují nadále.

Velkou story o The Ghost Inside naleznete v aktuálním, zářijovém Fakkerovi. Časák seženete v kamenných krámech (nejbližší shop podle města nebo PSČ si můžete vyhledat tady), případně v našem eshopu.


The Ghost Inside



The Ghost Inside Returns!!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení