FOTO: Architects se prohnali Bratislavou. Běhání s vlky získalo nový význam

Vydáno: 26.07.2019 11:55 - Čestmír Jíra a Dominik Šidlo

Uběhlo půl roku od pražského koncertu Architects, kdy britští coroví revolucionáři poprvé přivezli novou desku Holy Hell na naše území. Teď se dočkali i slovenští sousedé.
Čím to jenom je, že kdykoliv se Architects podívají do československých končin, bojují se zvukem? Tentokrát ale nešlo jen o ně, litujeme předskokany Loathe a Rolo Tomassi, kterým skoro nebylo rozumět slovo. Co se headlinerů týče, i věrní fandové měli problém rozeznat jednotlivé songy.

Slovenská refinery gallery je komornějším prostorem pro méně lidí než naše Forum Karlín, což v konečném důsledku přineslo velmi pozitivní efekt - kapela byla blíž a velmi otevřená. Text "we used to run with the wolves" si vydobyl nový smysl, když Architects vyvolávali circle pity a fanoušci je lačně vyslyšeli.

Ani tentokrát Sam Carter neopomněl zesnulého přítele a spoluhráče Toma Searleho, Bratislava skandovala jeho jméno. Znovu jsme byli svědky naprosto upřímného, energického a srdcervoucího výstupu. A vzhledem k tomu, že za hrozný zvuk kapela protě nemohla, dostávají Architects jedničku s hvězdičkou.


Frontman Architects Sam Carter na titulce, velmi otevřený a upřímný rozhovor s ním a plakát? No jasně, vše obsahoval květnový Fakker. K dostání na našem e-shopu.


Architects F!




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení