VIDEO: Nový klip Slipknot vám urve ruce v předloktí

Vydáno: 22.07.2019 15:40 - Petr Adámek

Necelé tři týdny chybí do releasu šesté studiovky Slipknot We Are Not Your Kind. Zbrusu nový videoklip "Solway Firth" šponuje očekávání na maximum. Nahrávka vychází 9. srpna.
"Solway Firth" je po "Unsainted" druhý zveřejněný song z alba a současně úplně poslední ze čtrnáctipoložkového tracklistu. Šestiminutový klip je složen ze záběrů proběhlého evropského turné, v jehož rámci devítihlavá saň zavítala i k nám, a záběrů z americké televizní série The Boys. Režie se opět ujal Shawn Crahan. Klip najdete na konci článku.

Po hudební stránce song potvrzuje Coryeho dřívější vyjádření, že na desce můžeme očekávat i experimentálnější polohy.

Slipknot před nedávnem oznámili termíny chystaného evropského tour pro příští rok. Česká republika tentokrát vyjde na prázdno, avšak Německo či Rakousko máme za rohem...

Slipknot bude patřit titulka srpnového Sparku, uvnitř pak najdete rozhovor se samotným Coreym Taylorem, na němž spolupracovala i naše redakce. Doporučuje 10 z 10 Fakkerů.


Čtěte prosincový Fakker, kde najdete pětistránkový matroš "Slipknot: zlo se probouzí", v němž sledujeme celou story kolem nejočekávanější desky roku 2019 pořádně do hloubky. Kromě toho je v časáku i plakát kapely. Seženete v našem v eshopu.

Slipknot F!



Slipknot - Solway Firth

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení