VIDEO: Sleeping With Sirens ohlašují novou studiovou desku. A začíná dost depresivně

Vydáno: 20.06.2019 14:24 - Anna Štěpánková

Sympaťáci ze Sleeping With Sirens oznámili datum vydání páté studiové desky How It Feels To Be Lost. A hned z ní vykopli titulní song “Leave It All Behind”, který je plný deprese a úzkosti.

Sleeping With Sirens tuhle skladbu zkraje června poprvé naživo představili na britském festivalu All Points East. A nyní ji konečně vydávají oficiální cestou. Nejen, že se "Leave It All Behind" stává titulním singlem, ale navíc připravovanou desku How It Feels To Be Lost otevírá. Té se v celém znění dočkáme už 6. září.

"Leave It All Behind" se Sleeping With Sirens vracejí k agresivnějším soundu. A frontman Kellin Quinn prozradil, že nejen tenhle kus bude odrážet změny, které se v jeho životě odehrály.

Konkrétně přestal nedůvěru v sebe samého i svoji tvorbu léčit chlastem. Nyní se prý dokáže publiku podívat přímo do očí a hrdě zpívat tracky, které se Sleeping With Sirens složil.

"Singl 'Leave It All Behind' pojednává o depresi a úzkosti. Myslím si, že je to něco, o čem je potřeba mluvit. Pořád se takovými věcmi zabývám a bojuji s nimi. Chtěl jsem vytvořit nahrávku, která by byla upřímná a pomohla lidem, kteří to potřebují. Věřím, že se v něm mnozí najdou a pomůže jim," přiznal Kellin Quinn.

 

Sleeping With Sirens - Leave It All Behind (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení