Brutal Assault přiveze HC veterány Slapshot a maskované maniaky Dr. Living Dead

Vydáno: 09.01.2019 22:50 - Tisková zpráva

Dr. Living Dead už před dvěma lety ukázali že nejsou jen mejdanovou kapelou, ale hlavně sebrankou skvělých muzikantů. Schválně jak velký circle-pit rozpoutají Dr. Living Dead ve vojenské pevnosti?!
Thrashovou zběsilost předvede jedna z nejdivočejších jihoamerických kapel. Brazilští Violator budou konečně debutovat na BA! A thrash metal budeme ještě chvíli okupovat, tentokrát z progové stránky věci. Mnoha lidem jsitě udělá radost oznámení legendárních progresivních inovátorů žánru, kanadských Voivod!

Energických kapel není nikdy dost, proto mají pořadatelé v rukávu další kapelu s explozivní náloží technické, leč živelné hudby: Francouze Gorod! Z ranku folkem inspirovaného melodického death metalu se na BA po dlouhých letech vrací jeden z pilířů tohoto žánru, finští Ensiferum!

Další uskupení netřeba představovat, zvlášť po nedávném mediálním propírání, které ani tak kapelu nezastavilo. Decapitated jsou stálicí nejen na polském death metalovém pantheonu, která nepřestává bavit! Mezi dále ohlášenými kapelami se objevují Animals as Leaders, Car Bomb, Letters From The Colony a Zuriaake.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení