Bullet For My Valentine vyrážejí na východ. Zastaví se i na Slovensku

Vydáno: 11.01.2019 09:15 - Dominik Šidlo

Při prozatím poslední části Gravity Tour se naši slovenští bratři zřejmě cítili ošizeni. Bullet For My Valentine totiž zahráli v Praze, na Slovensko se ale nějak vykašlali. Not anymore.
První odnož Gravity tour k zatím poslední placce Gravity Bulleti odjeli po severní Americe. Druhou směřovali na západní část Evropy, v jejímž rámci jsme je 4. listopadu mohli chytit i my v pražském Fóru Karlín. Do třetice teď chlapi naplánovali další výlet, tentokrát do východní Evropy. Součástí tohoto tour bude mimo jiné i Rusko a pro nás velmi zajímavá zastávka na Slovensku!

Hostit tuhle událost bude bratislavský klub Majestic. Slyšíte dobře - "klub". Dokážete si představit slyšet pecky "Your Betrayal" nebo "Scream Aim Fire" v nacpaným klubu pro pár stovek lidí? Tohle bude zatracený peklo, ať si o aktuálním směru Bulletů říká kdo chce, co chce!

Celá akce se odehraje 11. dubna (Praha 4/11, Bratislava 11/4, náhoda?) v režii Obscure Promotion. Brňáci to mají do Blavy blíž než do Prahy a určitě ani zbytek republiky nepohrdne možností zajet si na Bullet For My Valentine k sousedům, co?


Bullet For My Valentine - Scream Aim Fire

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení