AUDIO: Jak si vedou Lorna Shore s novým zpěvákem? Druhá ukázka nové tvorby je venku

Vydáno: 13.01.2019 17:00 - Dominik Šidlo

Lorna Shore se museli v loňském roce potýkat s přátelským odchodem zpěváka Toma Barbera, který se odporoučel do Chelsea Grin. Jak si vede banda bez něj?
Když borci z Chelsea Grin z různorodých důvodu vykopnuli Alexe Koehlera z kapely a na jeho místo pozvali Toma Barbera z Lorna Shore, fanoušci druhých jmenovaných ukápli slzu. Na jednu stranu je fajn, že se podařilo zacelit díru v Chelsea Grin, a nutno říct, že podle debutu v nové sestavě Eternal Nightmare to byl sakra dobrý krok, ale kdo to vezme za Toma v Lorna Shore?

Jeho místo zaujal CJ McCreery, který do té doby řádil v Signs of The Swarm, a Lorna Shore do světa poslali první pecku "This Is Hell". Ta sklidila u deathcorových fandů ohromný úspěch a nastartovala novou éru skupiny. Teď je venku vál "Darkest Spawn" a ten přináší slovu 'temnota' nový význam. Vokál McCreeryho k aktuálnímu soundu Lorna Shore sedne jako zadek na záchod (sorry za slušnou mluvu). Dá se tedy říct, že přesun frontmanů neuškodil ani Chelsea Grin, ani Lorna Shore. В этом разделе вы можете подробно ознакомиться со всеми категориями нашего сайта

U "Darkest Spawn" se o produkci postaral Josh Schroeder (The Plot In You, King 810, In Hearts Wake), takže očekávání od desky, která snad přijde ještě letos, jsou nastavena na maximum.



Lorna Shore - Darkest Spawn

Lorna Shore - This Is Hell

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení