VIDEO: Marina začíná novou etapu. Kapela ožila a pokračuje jiným směrem

Vydáno: 01.01.2019 09:45 - Dominik Šidlo

Už jste možná zaznamenali, že se hodně nestabilní, ale přesto velice žádaná smečka Marina znovu vrací na scénu. Do nového roku a nové etapy vstupují singlem "Black Cough".
Marina, jeden z prvních metalcorových závanů na našem území, který se solidně vybarvil i v zahraničí, oficiálně po pěti letech ukončila své působení v roce 2014. Od té doby si členové kapely z různých období sem tam střihli nějaký vzpomínkový koncert, teď ale kapela začala znovu naplno fungovat a chystá nové věci.

Do další fáze své existence nakračuje banda peckou "Black Cough", která se ani trochu nepodobá dříve udržovaným hranicím progresivního metalcoru. V tomhle singlu totiž uslyšíme riffy, které skoro až připomínají death metal v jeho melodické podobě.

Skladba předchází chystanému EP, které by se mělo pohybovat na stejné žánrové rovině jako "Black Cough". O jeho mastering a mix se navíc postaral producent Cameron Mizell, který má na pažbě zářezy v podobě Hands Like Houses, Memphis May Fire, Sleeping With Sirens nebo I See Stars.

Vroce 2019 bude Marina slavit už 10 let od založení a k této příležitosti si střihne pár koncertů po Česku i Slovensku. Otázka zůstává tedy jediná - Jak dlouho to Egor a spol. zvládnou táhnout tentokrát?

5.2. - Praha, Rock Cafe
8.2. - Plzeň, Pod Lampou
9.2. - Brno, Eleven
10.2. - Bratislava, Kulturák


Marina - Black Cough


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení