VIDEO: Z nového songu Cane Hill sála drogové povznesení

Vydáno: 30.12.2018 11:35 - Dominik Šidlo

Nu-metaloví frajírci Cane Hill se znovu hlásí o slovo. Už před pár týdny ohlásili nové EPčko Kill The Sun a teď na něj upoutávají dalším songem "Acid Rain".
Tahle (ve vší nadsázce řečeno) dojemná písnička je něco trochu jiného, než byste od této zaoceánské bandy očekávali. "Acid Rain" se pohybuje v akustických a rapových vodách, místy možná taky zaslechnete přísady reggae, což koneckonců splňuje tvrzení kapely, že příchozí výtvor Kill The Sun má být zajímavým ústřelkem od obvyklého soundu Cane Hill.

"Tenhle song připomíná, kde jsme byli v době Too Far Gone (album 2018, pozn. autora), ale z naprosto jiného úhlu. Když něco děláte fakt dlouho, skončíte ve smyčce, kdy hledáte ten pocit, který byl na začátku. Všichni víme, že ho nikdy nenajdeme, ale v ten moment tomu nevěříme. Zkoušíte to dál a dál a tím hlouběji do díry padáte," vysvětluje zpěvák Elijah.

To je vskutku zajímavý pohled na věc, možná alespoň zčásti vysvětluje, proč Cane Hill takhle uletěli. Bude placka Kill The Sun na stejné brdo, nebo je "Acid Rain" unikátem? To zjistíme už 18. ledna, kdy EPčko vychází.

Kill The Sun tracklist:
1. 86d - No Escort
2. Empty
3. Save Me
4. Kill the Sun
5. Acid Rain
6. Smoking Man


Cane Hill - Acid Rain

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení