VIDEO: Psycho-horor na hřbitově, King 810 jsou zpět v plné palbě

Vydáno: 05.11.2018 16:05 - Dominik Šidlo

Buřiči davů King 810 z ulic michiganského Flintu jsou zpět na scéně. Po zrušení evropských výletů se nevědělo, co se v jejich řadách děje. Teď už je stav stabilnější.
King 810 měli o letošním létě brázdit země Evropy, zastávkou této tour měl být i český festival Fajtfest. Nakonec se ale z neurčitých důvodů na celou cestu borci vybodli. Stejně tak o chvíli později vypustili zámořskou štaci s Cane Hill. Důvody zrušení kapela oficiálně nezveřejnila, je o nich však známo, že to jsou průseráří, kteří kašlou na systém a jedou si po svém.

Naštěstí ale nešlo o rozpad bandy, což potvrzuje nový materiál "Heartbeats", který King 810 zničeho nic vypustili do světa i s klipem. Pecka zvukově navazuje na temně nu-metalovou až násilně hardcorovou minulost skupiny. Zjevně se tedy potvrzuje, že pianové EPčko Queen byl pouze záměrný ústřelek, zpověď frontmana Davida Gunna. Zároveň nová věc upoutává na další album! To se bude jmenovat Suicide King a vyjde 25. ledna.

Video je stejně temné jako muzika, možná až hororové. Tentokrát se nepohybujeme ve zničených ulicích Flintu, nýbrž nás kamera zavede na hřbitov, kde se smrtelníci setkají se samotným ďáblem. Nechte si chutnat.


KING 810: Heartbeats (Official Video)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení