Kytaristovi Godsmack Tonymu Rombolovi zemřel syn, kapela odkládá tour

Vydáno: 21.10.2018 17:45 - Dominik Šidlo

Tragická zpráva k nám dolehla z tábora heavymetalových legend Godsmack. Jejich kytarista Tony Rombola totiž ze zatím neobjasněných důvodů přišel o syna.
Na sociálních sítích se objevil příspěvek of frontmana Godsmack, Sullyho Erny, který jménem celé kapely oznámil, že syn Tonyho a jeho manželky Sue zemřel. Jmenoval se Joe Fay a ze světa odešel neočekávaně, důvody zatím nebyly zveřejněny.

"Osobně vám píšu tuto zprávu, abych vás uvědomil o aktuálním dění v kapele," začal Sully ve statusu na sociálních sítích. "Joe Fay zesnul minulý týden ve věku 34 let. Byl jedním z nejmilejších lidí, jaké jsem kdy poznal. Navíc to byl fanoušek, žil úspěchem Godsmack skrz svého otce. Zatím očekáváme další informace o příčinách smrti, takže všechny prosíme, aby respektovali soukromí Tonyho a jeho rodiny."

Evropské a americké tour, které ovšem nezahrnuje zastávku v Česku, skupina zatím nekonkrétně posunula na příští rok. Celé vyjádření můžete najít na facebookovém nebo instagramovém profilu Godsmack. Naše srdce jsou s kapelou a cítíme upřímnou soustrast.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení