Mushroomhead chystají nové album. Vyjde nejspíš na jaře.

Vydáno: 07.10.2018 14:20 - Mates Krč

Koncem září byl bubeník Skinny hostem pořadu Full Metal Jackie Weekend Show, kde mimo jiné prozradil plány Mushroomhead pro nadcházející rok. Osmá studiová deska by měla být dle plánu venku již brzy!
Už čtyři roky trvá čekání na nástupce The Righteous & the Butterfly a skončí pravděpodobně zkraje jara příštího roku. "Co nejdříve se vrátíme do studia a nahrajeme naši osmou placku, která by měla vyjít začátkem jara, pokud půjde vše podle plánu. Potom vyrazíme v říjnu na krátkou dvoutýdenní tour po USA , a oslavíme 25 let od vzniku Mushroomhead," nechal se slyšet Skinny. 

Ať už budou noví Mushroomhead znít jakkoliv, jistým způsobem bude počin velice zvláštní. Půjde totiž o první nahrávku v historii kapely, na které neuslyšíme hlas Jeffreyho Hatrixe, zakládajícícho člena Mushroomhead. Ten se vloni za dost nevyjasněných okolností rozhodl sestavu opustit. Jak si bez něj poradí, to uvidíme brzy. 

Maskovaná partička také čerstvě zveřejnila na YouTube nový videoklip ke skladbě "Graveyard Du Jour" (The Righteous & the Butterfly).



Mushroomhead - Graveyard Du Jour (Official Music Video)






DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení