Korn: Po ránu vás vzpruží jedině naše Koffee

Vydáno: 02.10.2018 07:05 - Lucie Mařanová

V dnešní době už asi nikoho nepřekvapí, když se v repertoáru kapelního merche objeví káva. Novým přírůstkem do rodiny milovníků tohohle životabudiče jsou Korn.
Korňácká kávička se jmenuje Korn Koffee a vznikla ve spolupráci s J. Gursey Coffee Roasters, je to fairtrade z Peru, Etiopie a Guatemaly. Kapela sama vybírala z několika variant chutí, aby se přesvědčila, že si na ní fanoušci opravdu pochutnají.

Do každého balíčku kromě kávových zrnek přiložila i speciální zprávu: „Po téměř 25 letech koncertování, nahrávání desek a hraní před našimi skvělými fanoušky (vámi), jedna věc zůstala naší denní rutinou - káva. Ten rituál, to pražení, to aroma a co je nejdůležitější, ten úplně první šálek kávy každé ráno, který nasadil tón celého dne, něco na co se můžeme pořád těšit. Díky této vášni jsme spolupracovali s pražírnou a vyrobili naši první směs kávy. Doufáme, že si ji užijete, podělíte se a přidáte se k nám při vychutnávání mnoha šálků Koffee v letech, co přijdou.“ Až by z toho jednomu ukápla slzička!

Takže, kávu už jedině od Korn nebo dáte přednost třeba té od Behemoth?


Korn - Rotting In Vain (Official Music Video)


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení