Metalový čtyřboj snů! V prosinci dorazí Kreator, Dimmu Borgir, Hatebreed a Bloodbath

Vydáno: 11.06.2018 11:35 - Petr Adámek

Němečtí thrashoví titáni Kreator a norský symfonický black metalový gigant Dimmu Borgir spojí své síly pro velké turné po Evropě. Krátce před Vánoci, konkrotně 9. prosince představí svou show také v pražském Foru Karlín.
Dlouho očekávaný návrat norských star symfonického black metalu je tady! Dimmu Borgir po více než sedmi letech znovu ožívají a je to návrat vskutku obřích rozměrů! Na začátku května vyšlo nové studiové album Eonian, které už nyní okupuje příčky světových žebříčků a na konci roku vyráží s thrashmetalovou stálicí Kreator na společné turné!

Frontman Kreator Mille Petrozza říká: "Jsem opravdu nadšený, že jsme se spojili se třemi nejsilnějšími a opravdu unikátními kapelami v dnešním metalovém světě. Pro tour chystáme dosud největší produkci v celé historii naší kapely, tak aby to byl pro vás dokonalý zážitek. Těšíme se, až vás v listopadu a v prosinci uvidíme!"

Velkolepé European Apocalypse Tour bude probíhat také za doprovodu americké hardcore pětky Hatebreed a deathmetalouvé supergroup Bloodbath.

Vstupenky na koncert bude možné zakoupit na webu pořadatele nebo prostřednictvím standardních předprodejních sítí. od 13. 6. Vstupenky na stání za vyjdou na 750 Kč, stání před pódiem 950 Kč.


Kreator, Dimmu Borgir POSTER 2018


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení