Panic! At The Disco rozposílají brambory. Proč?

Vydáno: 26.04.2018 07:40 - Kristýna Doležalová

Pamatuje si, jak jsme se před nedávnem snažili dopátrat toho, co znamenají tajemné vzkazy, které američtí Panic! At The Disco nechávali svým fanouškům? Tehdejší záhadu rozklíčoval nejnovější klip k songu "Say Amen (Saturday Night)". Co ale znamenají záhadné balíčky, které fandové dostávají teď?
Panic! At The Disco umí být nápadití, to jsme si řekli, už když fanoušci posledně dostávali lahve s nápisy "Unholly Water" a "Pray for The W!cked". Tentokrát však přišli s něčím úplně jiným. A vlastně i trochu divným. Někteří z fandů totiž obdrželi bramboru s fotkou zpěváka Brendona Urieho či nápisem "Praying For The Faithless" nebo "Oh It's Saturday Night". Ptáte se, proč brambora? Kdo ví, ale všimněte si, že v klipu k songu "Say Amen (Saturday Night)" Brendon s pomocí brambory zněškodní jednoho z ninjů.

A pro zajímavost, věděli jste, že si můžete objednat vlastní bramboru s osobním vzkazem? No fakt, bramborou z MysteryPotato.com můžete třeba někomu vyznat lásku nebo jenom zamotat hlavu internetu, tak jako to udělal Brendon.



Panic! At The Disco: Say Amen (Saturday Night)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení