Stroy vyrazí koncem dubna na tour. Zazní i nové pecky z chystané desky

Vydáno: 10.04.2018 10:30 - Petr Adámek

Poslední dubnový víkend odpálí domácí trio Stroy desetizastávkou šňůru, na které se představí v plné síle i s novým bubeníkem.
Frontman Michal Skořepa a basák Marek Bero uzavřeli dlouhou etapu spolupráce s Milošem Meierem. Za bicí soupravou ho vystřídal Danny Rico. S ním absolvovali loňské turné s Philem Ruddem a natočili pod producentskou supervizí Yardy Helešice nové album, které se nyní dokončuje.

"Hned při prvním hraní jsme cítili opravdu neskutečnou chemii. Animální, jasnou a čirou. S Milošem Meierem jsme měli energii rovněž silnou, ale postupem času jsme se začali lišit v hudebním směřování. S basákem Márou nám byl čím dál blíže grunge a stoner rock, zatímco technickému metalu jsme se vzdalovali. Jinými slovy - už jsme se vyblbli. Navíc měl Miloš hromadu projektů, což ze Stroy dělalo jen jeden z dalších. Na přátelství s Milošem to nic nemění, ale občas si zkrátka energie sama řekne, kudy poteče," říká Michal Skořepa.

Na koncertech celé turné podpoří Stroy energická tříčlenná kapela The Wild Roots, pojící ve své muzice prvky grunge, blues, rock'n'rollu a hard rocku.


Stroy 2018 tour

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení