S FAKKEREM NA FAJTFEST (13.): Anthems - Corové chorály

Vydáno: 03.03.2018 16:25 - Petr Adámek

"Myslíme to s naší tvorbou vážně, tvrdě pracujeme a chceme se prosadit," říkají pražští Anthems. V prvním kole soutěže S FAKKEREM NA FAJTFEST se umístili na 13. místě a až do 16. března se budou ucházet o jeden ze dvou volných fleků na FajtFestu 2018.
Anthems působí na domácí scéně třetím rokem a na kontě mají dva videoklipy, EP a od konce roku 2017 i debutové album Consciousness. Během své poměrně krátké existence si stihli zahrát na jednom pódiu s partičkami jako Ektomorf, LANDMVRKS, Caliban, Jinjer nebo Dayseeker.

"Fajtfest je velmi důležitá akce, co se týče rozrůstající se oblíbenosti core žánru u nás. Každým rokem nabírá na prestiži, věhlase a my bychom s Anthems rádi byli jeho součástí," vysvětluje kapela svoji motivaci zahrát si na Fajtově kopci ve VelMezu.

Anthems (anebo jinou kapelu) můžete poslat na FajtFest hlasováním ve druhém kole.


JAK SE HODNOTILO
V prvním kole obodovala sedmičlenná redakční crew Fakkera ve složení Petr "Ape" Adámek, Dominik "Dom" Šidlo, Kamila "Ámos" Ungerová, František "Frank" Fišer, Mates "Koury" Krč, Kamil "Doči" Dočkal a Aleš "Al Hell" Helísek všechny kapely od 0 do 100. Body jsme zprůměrovali a patnáct nejlepších skupin poslali dál. Anthems obsadili s 70,7 bodů 13. místo.


Anthems - Your World
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení