Slayer oznamují rozlučkovou tour. Blíží se konec?

Vydáno: 22.01.2018 18:20 - Mates Krč

Zdá se, že první kapela z velké thrashmetalové čtyřky, která pověsí nástroje na hřebík, budou Slayer. Svou dlouhou kariéru plánují završit poslední světovou tour.
Slayer poslali zčistajasna do světa zprávu "Konec je blízko. Slayer ještě jednou vyrazí na světovou tour." K tomu přiložili video mapující jejich dlouhou kariéru od začátku až po současnost. Podrobnosti o koncertech zatím nejsou zveřejněny, slibují však, že naposledy objedou celý svět.

Nabízí se otázka. Opravdu myslí Slayer svůj konec vážně nebo jde to jen marketingový tah, na které jsme v posledních letech zvyklí? To se musíme nechat překvapit, jenže už dva roky zpátky o své touze odpočinout si promluvil legendární zpěvák Tom Araya: "Po 35 letech se už snad blíží čas mého důchodu." Tehdy také poznamenal, že se jeho priority změnily od doby, kdy založil rodinu.

Zda ještě jedna z nejslavnějších thrashmetalových skupin na světě zavítá do Česka nebo dokonce vydá album, se ještě uvidí. Navázali by tak na poslední vystoupení z Masters of Rock v roce 2016, kde předvedli svou poslední rok starou desku Repentless.


The End is Near... Slayer to make its exit with one, final world tour


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení