Slovenské hody na FajtFestu: dorazí Landless, Head2down a Stercore

Vydáno: 08.01.2018 13:00 - Petr Adámek

FajtFest vždy podporoval domácí scénu - a tím nemyslíme jen českou, ale také slovenskou. Z čeho vybírat bude i letos. Aktuálně pořadatelé zveřejnili hned tři bandy.
Poprvé se představí metalcore / hardcore smečka Landless za Žiliny. Kluci si v minulosti zahráli na velkých festivalech jako Rock for People, Mighty Sounds nebo na slovenské Pohodě a tu a tam se objeví přirovnání k božským Architects. Posuďte sami.

Na desátém ročníku nesmějí chybět Head2down. Kapela okolo frontmana Fuxa zanedlouho vydává svoji třetí desku a o její živelnosti už teď nemůže být pochyb. Fuxo se navíc oprostil od všech projektů a revivalů a může svoji energii soustředit pilně na H2D. Správná volba!

Poslední ohlášenou partou jsou deathcore úderka Stercore. Kapela od roku založení 2012 projela celou střední Evropu. Za zmínku stojí i vstoupeni do komunity SlovAk metAl Army a také jejich nové album Eternal Sunight.

Jubilejní desátý ročník FajtFestu proběhne 12.-14.7. 2018 na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Lístky jsou k dispozici za 900 Kč přímo u pořadatele.


landless - Connections (Official Music Video)


HEAD2DOWN - S.O.L.


STERCORE - ETERNAL SUNLIGHT /2017/






DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení