#10 TOP události roku 2017: Sexuální choutky muzikantů

Vydáno: 10.01.2018 16:20 - Mates Krč

Rok 2017 utekl jako voda a je čas ohlédnout se za vším dobrý i zlým, co nás vloni potkalo. Která událost vám utkvěla v srdci nejvíc? Doufáme, že tahle ne. Ale mluvit by se o ní mělo!
Skandály týkající se sexuálního zneužívání nebo obtěžování se v druhé polovině roku přesunuly ze světa filmu i do světa hudby. Problémy mělo i několik metalových skupin. Nejprve byli začátkem září obvinění polští Decapitated, kteří po vystoupení ve Spokane údajně unesli a znásilnili dvě fanynky, jež poté udaly členy na policii. Když už to vypadalo, že si celá čtyřka posedí ve vězení, přišel před pár dny zvrat, který skupinu zcela očistil. Neustálé zapírání hudebníků se nyní zdá jako oprávněné a celý incident si ženy podle všeho vymyslely.

Čisté svědomí nemá Eddie Hermida, zpěvák Suicide SIlence. Na několik let starý zážitek si vzpomněla fanynka Verena Celis, jenž byla v jejích sedmnácti letech údajně emočně a sexuálně zneužívána právě metalovým zpěvákem. Eddie nic nepopřel, poznamenal však, že by s dívkou intimní vztah nenavázal, kdyby věděl, že není plnoletá.

Horší následky mělo nařčení bubeníka Pierce The Veil Mikea Fuentese. Na něj si zase na twitteru postěžovala slečna, že v době, kdy ji bylo pouhých šestnáct let, navázala s hudebníkem kontakt na jednom z koncertů. Tomu prý vůbec nevadilo, že je holce pouhých šestnáct a vše později skončilo sexem. Slůvko do debaty přidala i další slečna, která ale konverzaci s Fuentesem včas přerušila. A jak to dopadlo? Mike Fuentes v Pierce The Veil skončil.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení