VIDEO: Don Broco opět sundávají tričko, tentokrát ve videoklipu

Vydáno: 08.12.2017 13:10 - Kristýna Doležalová

"Vypadá to, že příští týden vydáme nový videoklip." Tweet britských Don Broco, který žádného jejich fanouška nenechal dospat. Jak řekli, tak udělali a my vám představujeme nejnovější videoklip k písni "T-shirt song".
Určitě jste se někdy zasnili a přemýšleli, jak to asi vypadá v Alexandra Palace , kde dav nad hlavami mává tričkem, po stage zrovna běhá frontman rockerů Don Broco, Rob Damiani, a z plných plic zpívá vaši srdcovku? Nezapomenutelnou nocí se pro mnoho fandů stala ona vyprodaná show 11. listopadu, která pouze utvrdila, jak velký posun kapela ve své kariéře udělala. Zahrát si před 10K lidí, jo to už něco znamená.

Jako malý předvánoční dárek navíc Briti představují videoklip k jedinečnému "T-shirt song". Ten je navíc oživený o záběry na old-school televizi vtahující nás více a více do show. No nemáte po zhlédnutí hned chuť sednout do letadla a zaletět na jeden z nadcházejících gigů?
I bez věštecké koule s námi budete souhlasit, že rok 2018 bude pro Don Broco jedním z největších roků. Rozhodně kapele věnujte pozornost, stojí to totiž za to!

Album Technology vychází 2. února.


DON BROCO - T-Shirt Song (OFFICIAL VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení