Serj Tankian: Nové album System of a Down? Ne, teď chci dělat instrumentální hudbu

Vydáno: 06.12.2017 14:45 - Mates Krč

Skoro bez přestávky se řeší nástupce desky Hypnotize. Poslední dobou to dokonce vypadalo, že se něčeho z dílny System Of A Down skutečně dočkáme. Nikoliv. Serj by rád skládal instrumentální skladby.
S instrumentální hudbou má zpěvák SOAD velké zkušenosti. V uplynulých letech se podílel na soundtracích k filmům a dokumentům jako jsou Intent To Destroy, Furious: The Legend Of Kolovrat, The Inhabitant, The Promise a další.

A co vlastně Serj řekl? "Jsem z toho unavený. Než jsme začali dělat hudbu, byl jsem hlavně známý jako básník a zpěvák. Skládal jsem poezii každý den. Napsal jsem hromdu textů, které postupně přestaly být zajímavé. Není to kvůli tomu, že bych neměl o čem psát nebo zpívat. Dělal jsem to prostě všechno moc dlouho. Teď se chci věnovat instrumentální hudbě." Už dříve podle informací webu Blabbermouth Tankian prohlásil, že novinka System of a Down pro něj není na pořadu dne.

Co si o tom myslíte? Dočkáme se nakonec nových SOAD?


Velký pětistránkový článek o System of a Down a plakát kapely jste mohli najít v dubnovém Fakkerovi. Časopis seženete v elektronické verzi za 39 Kč. O tištěnou verzi nám napište, rádi pošleme poštou.


System of a Down F!




System Of A Down - Lonely Day





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení