AUDIO: Jak vypadá lidskost podle Escape The Fate?

Vydáno: 17.11.2017 09:05 - Mates Krč

To se dozvíme už 16. února, neboť právě v tento den vypouštějí Escape The Fate své šesté studiové album s názvem I am Human.
Kromě oznámení nového alba vydala skupina také nové lyric video ke skladbě "Empire", na které se můžete kouknout níže. Kytarista skupiny Kevin Thrasher nazval tuto skladbu "party hymnou s tajemným podtónem", takže tuhle pecku rozhodně zkuste! Má Kevin pravdu?

Deska I am Human ukazuje kapelu podle slov samotných hudebníků ve světle, kterým se prezentovali, když vtrhli na scénu. "Stárneme a měníme se, takže se hudba musí měnit s námi. Zároveň jsme však znovu objevili to, co nás udělalo tím, čím jsme teď. Cítil jsem se, jako by mi bylo zase 17 let. Už dlouho jsem nebyl tak moc nadšený, že můžu něco vydat," tvrdí zpěvák Craig Mabbitt.

V lednu a v únoru vtrhnou Escape The Fate na koncertní pódia v Evropě, kde nejdříve otestují fanoušky ve Velké Británii, načež projedou křížem krážem i zbytkem starého kontinentu a 4. února zakotví také v pražské Futuru! Nenechte si to ujít!


Escape The Fate - Empire (Official Lyric Video)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení