VIDEO: Criminal Colection ti dají víc

Vydáno: 04.11.2017 07:55 - Michaela Wallischová

Na to, jak je Česká republika malá země, tu působí naprosto skvělé kapely. Jednou z nich je vsetínské pop-punkové trio Criminal Colection.
Kluci jsou na scéně celých třináct let a jako jedni z opravdu mála se můžou pochlubit tím, že nejsou klasickou formací se zpěvákem nebo zpívajícím kytaristou. Tady se totiž zpěvu ujmul bubeník Tomáš Hennel a i naživo to dává luxusně... Borec. Dalšími členy jsou kytarista Tomáš Gabko a basák Oldřich Liška a i oni své nástroje ovládají bravurně.

Přesvědčit se o tom můžete třeba v jejich novém videoklipu ke skladbě "Who Would Give You More". Ten vznikl pod taktovkou tvůrčí skupiny Artellery a je to krása. Někdo může tvrdit, že klipy, kde vystupuje pouze hrající kapela, jsou už passé, ale tak to rozhodně není. Naopak - z módy nikdy nevycházející klasika

Jak už jsme zmínili na začátku, tahle kapela má třinácté narozeniny a pořádná oslava je povinnost, kterou samozřejmě dodrží. Bude se konat 16. listopadu (druhý den je volno) ve vsetínském klubu Tři Opice. Z Prahy je přijedou podpořit Skywalker, společně s DJ Rambo a Zadnice, kteří patří k Prague Conspiraci a moravské gratulanty zastoupí Our Atlantic. My chlapcům samozřejmě také gratulujeme a vy určitě doražte!


Criminal Colection - Who Would Give You More (official music video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení