AUDIO: Druhá ochutnávka od Black Veil Brides venku. Mění kapela směr?

Vydáno: 03.10.2017 09:40 - Dominik Šidlo

Pomalu utíkal čas fanouškům, kteří netrpělivě čekali na nový kousek od Black Veil Brides. Nyní se však objevila novinek spousta. Tak třeba nový song a termín vydání alba.
Času asi borci moc nemají, protože hvězda Andy Biersack byl uprostřed natáčení filmu American Satan, o kterém vás průběžně informujeme. Před několika dny však kluci dali info světu, že ho zase budou objíždět.

V rámci "evropského" tour se v Česku sice nepředstaví, navštíví ale spolu s Asking Alexandria Německo, což není zas tak daleko. Zeptejte se jich, proč v rámci evropského tour navštíví pouze tři země, tedy Velkou Británii, Německo a Nizozemí...

Pokud oželíte živou show, pak se můžete nabažit nového songu "My Vow", který je po singlu "The Outsider" druhým uvolněným kouskem z chystané desky. Ta ponese název Vale, vyjde 12. ledna a jejím producentem bude John Feldmann (Blink-182, Panic! At The Disco).

Skutečně se zvuk kapely změnil tak moc, jak jsme si kvůli prvnímu singlu mysleli? Je pravda, že kytarové linky pravděpodobně nejsou převzaty z žádné z předchozí tvorby, což je pochopitelně jen dobře, jinak ale příliš rozdílů nenajdete. Co na to říkáte? Umí to Andy pořád tvrdě poté, co schytal negativní kritiku za svoji sólovou desku?


Black Veil Brides - My Vow
 

Black Veil Brides - The Outsider



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení