Light The Torch odůvodňují konec Devil You Know. Debutové album na cestě

Vydáno: 06.08.2017 10:20 - Mates Krč

Jakýmsi trendem letošního roku by se dalo nazvat měnění názvu úspěšných skupin a začínání od samého začátku. Mezi listinu "učastníků" se čerstvě zapsali i Light The Torch. Co je k tak razantní změně vedlo?
Skupina, dříve existující pod názvem Devil You Know, je složená ze zpěváka Howarda Jonese (ex-Killswitch Engage), kytaristy Francesca Artusata (ex-All Shall Perish) a basáka Ryana Wombachera (ex-Bleeding Through).

Nová deska je momentálně ve fázi mixování a měla by kapelu předvést ve zcela novém světle, neboť Howard by se měl představit s tím nejjemnějším a nejpříjemnějším materiálem, jaký za svou úspěšnou kariéru vydal. Psaní textů bez omezování prý také vynese skupinu do úplně jiných výšek a fanoušci se dočkají spousty nových nápadů. které v nejbližších měsících uslyší.

Zároveň se ale fanoušci nemusí bát, že by přišli o skladby Devil You Know, neboť Light The Torch chtějí hrát i nadále svou starou tvorbu. K čemu je tedy vlastně změna názvu? Kapela se vyjádřila následovně: "Když omezování a zákazy nebraly konce, rozhodli jsme se, že bude lepší nechat Devil You Know spát. Vynaložili jsme veškeré usilí, abychom se mohli tomuto rozhodnutí vyhnout, ale museli jsme se pohnout. Naše album je skoro hotové a v následujících dnech a týdnech se dozvíte více informací."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení